STF Hotell och Vandrarhem

Trivsamt och prisvärt hotell & vandrarhem

STF Hotell & Vandrarhem är en trivsam och prisvärd anläggning med ett attraktivt läge vid berget Luossavaara. Närheten till naturen gör Malmfältens folkhögskola till den perfekta utgångspunkten för vandring, löpning och längdskidåkning. Vill du hellre strosa på stan så tar du dig till Kirunas centrum till fots på bara 10 minuter. Eller så besöker du Camp Ripan, 100 meter bort, för ett besök i deras SPA? Här finns något för alla!

Varje morgon serveras en frukostbuffé i vår restaurang och även vår uppskattade lunchbuffé i samma lokaler.

Vi erbjuder olika former av boende i våra totalt 39 rum. Sänglinne, handdukar samt slutstädning ingår alltid i priset. TV och WC finns i samtliga rum. Många rum har även privat dusch. Fri internetanslutning och gratis parkering för våra gäster. Tillgång till bastu och gemensamt kök/allrum för självhushåll och trevlig samvaro.

Våra rum

Hotellet

På vårt hotell bor du bekvämt i något av våra 18 rum. Välj mellan enkelrum, dubbelrum och trebäddsrum (fungerar som alkovrum – det vill säga med ett enkelrum i dubbelrummet) Privat wc/dusch samt TV på rummet. Fritt Wifi. För dig som bokat självhushåll finns även en större TV att tillgå. Alla rum är bäddade och klara vid ankomst.

Vandrarhemmet

På vårt vandrarhem bor du trivsamt i något av våra 21 rum. Välj mellan enkelrum, dubbelrum och trebäddsrum. Sängkläder och handdukar ingår men du bäddar själv. TV och WC finns på rummet. Fullt utrustat kök för självhushåll finns att tillgå och dusch lika så.

Upptäck fjällvärlden

En perfekt utgångspunkt för upptäcksfärder i fjällvärlden. Vi är Svenska Turistföreningens (STF) representant i Kiruna.

Vår restaurang

Vår restaurang med utsikt bort mot Kebnekaises mäktiga bergsmassiv serverar frukost- och lunchbuffé alla dagar, betalas på plats. Vi har även    A la Carte fram till kl 20.00 alla dagar.

Reception

I huvudbyggnaden finner du vår reception och där kan man också spela biljard och pingis. Eller varför inte slå sig till ro med en god bok i biblioteket eller använda vår gästdator.

 

 

Malmfältens folkhögskola
Campingvägen 3, 981 35 Kiruna Sweden

Telephone: +46 (0)980-675 00
E-mail: malmfaltens@kiruna.fhsk.se